Annons

Säkra leveranstjänster för IoT

Arrow Electronics har utökat sin globala säkra leveranstjänst för att täcka komponenter från Cypress, Infineon och Microchip förutom NXP Semiconductors Secure Elements som var med redan i Arrows första erbjudande 2018.

Tjänsten möjliggör snabb distribuering av IoT-endnoder och gateways med hårdvarubaserade säkerhetsfunktioner. Säkra leveransmöjligheter kommer att bli tillgängliga för Arrows kunder globalt.
– Cybersäkerhet har hög prioritet för utvecklare, särskilt med tanke på den europeiska GDPR-lagstiftningens krav och ansvar på organisationer för att skydda data och säkerhet, säger Aiden Mitchell, vicepresident IoT, Arrow Electronics. Det innebär att möjligheten att autentisera IoT-enheter och snabbt skapa betrodda anslutningar till molnet är ett väsentligt inslag i produktdriftsättningen.
Arrows programmerings- och leveransteknik bygger på en säker och pålitlig förtroendekedja. Denna består av relationer med ledande globala domänexperter på enhetssäkerhet och certifikatutfärdare, den säkra överföringen av kundens IP- och säkerhetsuppgifter och mycket säkra programmeringsplattformar. Det finns stöd för registrering av enhetscertifikat hos flera molnleverantörer och certifikatens livscykelhanteringstjänster finns också tillgängliga.

Comments are closed.