USB för DIN-skena

Conrad Business Supplies lagerhålller nu ett sortiment av nya USB-hubbar från renkforce. De robusta USB 2.0-hubbarna med fyra alternativt sju portar har utformats av Conrad för användning i industriella miljöer och i fabriker med höga krav på mekanisk stabilitet och säker installation.

 

Båda modellerna är optimerade för DIN-skena eller väggmontage. Alternativt kan de lätt monteras med skruvar på en plan yta. Det solida aluminiumhöljet med varnings-LED:er skyddar hubben om den är monterad med maskiner eller på fabriksgolvet. Alla USB-portarna är skyddade mot spänningstoppar upp till 15 kV ESD-nivå 4.
De industriella USB 2.0-hubbarna har stöd för Hi-Speed USB 2.0 med hastigheter upp till 480 Mbit/s och är bakåtkompatibla med USB 1.1-enheter. USB-hubbarna bygger på USB 2.0-teknik eftersom den, till skillnad från USB 3.0, garanterar felfri dataöverföring över kabellängder på upp till 5 m. Med USB 2.0-repeaterkablar kan även betydligt längre avstånd täckas.
Alla hubbarnas anslutningar är monterade i en rad så att utgående USB-kablar enkelt kan läggas i ledningskanalen. Strömförsörjning kan fås från USB-porten på en dator (systemkrav: Windows 7, Windows 8 eller Windows 8.1) eller via en extern strömkälla om den totalt erforderliga strömmen till alla anslutna enheter överstiger 500 mA. Strömförsörjningen sker via en kopplingsplint med skruvförband. Anslutningsplinten kan avlägsnas utan att man behöver öppna skruvanslutningarna. Hubbarna fungerar med en likspänning mellan 5 V och 48 V och klarar temperaturer mellan -40 °C och +85 °C.

Comments are closed.