Tritech skriver partneravtal med Portwell

Embeddedföretaget Tritech Solutions har undertecknat ett pertneravtal med Taiwan-företaget Portwell. Detta bara några dagar efter att Congatec-avtalet blev klart.


Fr v Patrik Björklund, Taylor Chow och Jörgen Carlsson

– Det innebär att vi har ytterligare en viktig del på plats, säger Jörgen Carlsson, VD på Tritech Solutions. Vi startade Tritech Solutions med tanken att ha tre stora leverantörer för att täcka hela det område som vi vill arbeta inom. Med Portwell har vi en partner med ett brett program av standardprodukter, men också en produktionsanläggning som kan tillverka kundanpassade system.
Portwell är ett IPC- och embeddedföretag, specialiserat på OEM-lösningar för såväl kort- som systemnivå. Företaget har ett mycket nära samarbete med Intel och är en av fyra premiemedlemmar av Intel Intelligent Systems Alliance. Det ger Portwell tidig access till Intels nya processorplattformar.
– Dessutom har Portwell förmodligen den mest imponerande produktionsanläggningen inom embeddedindustrin, med exceptionell utrustning för såväl utveckling som produktion och test.
– Samarbetet med Tritech är strategiskt för Portwell, säger Taylor Chow, försäljnings- och marknadsdirektör hos Portwell. Vår kärnkompetens är att utveckla och producera konkurrenskraftiga och innovativa embeddedkort och system. Genom Tritech får vi en partner med hög tekniknivå, som förstår kundernas behov och kan erbjuda ytterligare mervärden genom sin organisation med hundra embeddedutvecklare. Tritech fungerar inte enbart som distributör utan är även en samarbetspartner i tekniskt krävande projekt.

Comments are closed.