Tre TI-satser nu Azure-certifierade

Texas Instruments (TI), som samarbetar med Microsoft för att få fram utvecklingssatser för IoT-produkter som funkar tillsammans med Microsofts Azure molnplattform, har nu porterat Microsoft Azure IoT Suite's agent code till tre av sina utvecklingssatser.

SimpleLink Wi-Fi CC3200

De utvecklingssatser som TI nu lanserar är: SimpleLink Wi-Fi CC3200 wireless MCU LaunchPad kit, Sitara AM335x processor-based BeagleBone Black och BeagleBoard Green kits.

  • SimpleLink Wi-Fi CC3200 wireless MCU LaunchPad kit kan användas för konstruktioner med en låg energiförbrukning och säker anslutning till molnet.
  • BeagleBone Black baseras på TI:s Sitara AM335x-processor med en 1GHz ARM Cortex-A8-kärna som har stöd för Ethernet och Wi-Fi-anslutning via TI:s WiLink 8 Wi-Fi + Bluetooth combo anslutningsmoduler.
  • SeeedStudio BeagleBone Green baseras på BeagleBone Black och adderar enkel anslutning till den omfattande Grove-sensorfamiljen.

”Som en av de första halvledarleverantörerna med certifierad trådlös mikrostyrkretsar- och processorbaserade byggsatser redo att fungera med Microsoft Azure IoT Suite är TI unikt positionerat för att hjälpa utvecklare att börja IoT applikationsutveckling inom några minuter”, skriver TI i ett pressmeddelande och uppger samtidigt att utvecklare kan förvänta sig ytterligare certifieringar av TI-produkter under de kommande månaderna.

Comments are closed.