Tångampermeter i första hand

ISO-TECH 1000A AC IPM 240-serien med tångamperemetrar är ett alternativ för underhållsingenjörer och elektriker och gör det möjligt att verifiera systemförhållandena innan mer specialiserade verktyg sätts in.

 

Den nya serien klarar det mesta, inklusive fasföljdsindikering, effekt- och effektfaktormätning, övertonshalt och individuella övertoner, strömrusningsskydd och lågpassfilter. Tångamperemetrarna kännetecknas av ett användarvänligt navigationssystem som ersätter de traditionella tryckknapparna med en enda joystick som låter användarna välja funktioner direkt på displayen. De är försedda med en automatisk ficklampa för att förbättra sikten när man omsluter en ledare under dåliga ljusförhållanden.
Tångamperemetrarna i ISO-TECH IP 240-serien uppfyller stränga säkerhetsstandarder och har kategoriserats som CAT IV 600 V, CAT III 1000 V vid mätning av spänningar upp till 1000 V AC/DC. De kommer med ett förinstallerat alkaliskt batteri på 9 V, mätsladdar, en temperatursond, en användarmanual och en bärväska.
IP 240-serien med tångamperemetrar ingår i ISO-TECH-serien med test- och mätprodukter, vilket är ett av elektronikdistributören RS Components egna varumärken.

Comments are closed.