Annons

Stor Rigolfabrik invigd

Rigol Technologies öppnade i maj en 41 000 kvadratmeter stor fabrik i Suzhou, ca 50 mil från Shanghai. All tillverkning, sovsalar, och produktutveckling finnas där samlat under samma tak.
I fabriken finns moderna maskiner för ytmontering av kretskort såväl som för montering och metallbearbetning.
– Vår snabba tillväxt på T&M-marknaden kräver en märkbar ökning av vår tillverkningskapacitet, sa Wang Yue, president för Rigol Technologies.
– Den här investeringen reflekterar inte bara vårt åtagande om hög kvalitet, utan försäkrar oss om att vi har kapacitet för de kommande behoven utan att försämra vare sig kvaliteten eller ledtiderna till våra kunder.

Bob Bluhm

– Åtaganden för kvalitet och processtyrning, en investering för framtida produktionskapacitet och alla dess möjligheter är minst lika bra som något annat som jag sett inom industrin för test- och mätinstrument. Den återspeglar väl Rigols intention att fortsätta sin strävan att vara en av världens ledande tillverkare inom T&M, säger Bob Bluhm, vice president inom Rigol.
Rigol är certifierat enligt ISO9001:2008 och ISO14001:2004.
Företagets primära FoU-center kommer att bli kvar i Peking.
Produktsortimentet består huvudsakligen av oscilloskop, spektrumanalysatorer, multimetrar, generatorer, laboratorieaggregat och HPLC UV-vis spektrometrar.
Huvudkontoret finns i Peking och dotterbolag i Cleveland, USA och München, Tyskland. Företaget har drygt 400 anställda och mer än 150 distributörer i över 80 länder. I Sverige representeras Rigol av Instrumentcenter AB.

Comments are closed.