Registrerar signaler snabbt

Pentek meddelar att de nu släppt ett robust, bärbart, multibands inspelnings- och uppspelningssystem för RF-signaler med stor bandbredd.

 

RTR 2726 är den senaste i Penteks Talon-produktfamilj och uppges vara är en komplett arbetsstation med datainsamling, solid-state-RAID (Redundant Array of Independent Disks) och som spelar in och spelar upp signaler på upp till 700 MHz i stöt- och vibrationsbenägna miljöer såsom i fordon, fartyg och flygplan.

Systemet uppges ha inspelningskanaler på 16-bitars, 200 MHz ADC och uppspelningskanaler på 16-bitars 800 MHz DAC. Den uppges kunna strömma data till och från sparmedia i datatakter på 1600 MB/s, vilket gör att RTR 2726 kan stödja fyra kanaler för in- och uppspelning i en mängd olika konfigurationer. Lagringsmediet består av åtta så kallade hot-swappable SSDs i en RAID-konfiguration med upp till 4 TB total kapacitet. RTR 2726 är inrymt i en stålkapsling med bärhandtag och mäter 16,9" x 9.5" x 13,4" samt väger drygt 13 kg, enligt ett pressmeddelande.

Comments are closed.