Powerbox lanserar kraftaggregatserie

Gnestaföretaget Powerbox introducerar nu en ny serie standard AC/DC-aggregat som omfattar fler än 200 enskilda produkter för de mest krävande elektronikapplikationerna och ett brett spann i effekt, utspänning, mekanik och kylningsalternativ.

Den nya produktserien är döpt till Industrial Line och omfattar aggregat med singel, dubbel, och multi-utspänning i effektområdet 150 till 650W. Mekanikalternativen inkluderar open frame, U-skena, kapslad och en version som ger full effekt vid egenkonvektion och -20 till +50ºC omgivningstemperatur.

– Industrisegmentet, med applikationer som ICT, automation, byggnadsstyrning, test och mät, etc. är oerhört brett men det finns också avsevärda likheter i vad kunderna brukar efterfråga. Hög energidensitet och låg värmeavgivning gör integrationen i den matade applikationen enklare, och är ett ofta förekommande önskemål. Normuppfyllande, som påverkar var i världen produkterna kan säljas, är viktigt för många. Detsamma gäller hög tillförlitlighet och hög servicegrad i fält. Naturligtvis vill våra kunder också ha hjälp att leva upp till marknadens förväntningar avseende energiförbrukning och miljöaspekter. Vår nya Industrial Line är konstruerad för att möta alla dessa krav och förväntningar, säger Martin Fredmark, Vice President Product Management vid Powerbox i ett pressmeddelande.

Comments are closed.