Positionsgivare för extrema miljöer

Från Alliance Sensorer Group kommer LA-25-R-serien av linjära positionsgivare-LVDT. De är konstruerade för att klara de extrema industrimiljöer som finns i ång- och vattenkraftverk, pappersindustrin, stål och aluminiumverk och på olika stanspressar ute i industrin. Andra användningsområden är byggnads- och broövervakning, samt industriell automation och hydrauliska kraftsystem.

 

LA-25-R finns för mätlängder som kan variera från 75 mm till 375 mm som ( fullt mätområde), och de är idealiska för bestämning av processventilförskjutning i en miljö, där de krävs den hållbarhet som behövs för att stå emot skadlig påverkan.
Dess öppna design, där de olika lindningarna är utförda som ett rör, fungerar bra i fabriksmiljöer där det förekommer skräp och smörjmedel eller kemiska dimma, luftburet smuts och damm, och att dessa enkelt kan flöda ner genom lindningsröret. Likaså om man utför industritvätt på maskiner, där givarna är monterade, tål dessa givare detta.
Den miljötåliga LA-25-R LVDT linjärgivaren har ett robust hölje på lindningsröret med 25,4 mm diameter och är gjort av aluminium eller rostfritt stål och till detta erbjuds ett urval radiella anslutningar med kontaktdon eller med kabel som har metallfläta för hög mekanisk tålighet.
För LA-25-R-serien LVDTer, erbjuder ASG en mängd olika fästen, bland annat klämmor av sadeltyp. Tillsammans med ASG: s SC-100 industriella signalomvandlare, i utförande för DIN-skena , blir en LA-25-R LVDT en bra lösning för tunga industriella tillämpningar för positionsbestämning.
Positionsgivarna marknadsförs av JoR AB.

Comments are closed.