Orbis öppnar nytt kontor i Kina

Den 10 augusti öppnade Orbis ett kontor i Shenzhen i Kina. Det nya kontoret blir ett center för testsystem inom Orbisgruppen.

Det nya kontoret kommer att verka inom Kinas södra region. Kontoret i Shenzhen kommer också att bli den största enheten inom Orbisgruppen för utveckling och sammanställning. Orbis huvudkontor i Kina ligger i Peking.
Orbis utvecklar och tillverkar testplattformar som bygger på teknologier för RF och "vision". Plattformarna skräddarsys efter kundens krav.
Under öppningsceremonin av kontoret i Shenzhen talade Orbis vd, Marko Tiesmäki, om framtida utmaningar inom telekomindustrin.
– Test, och då speciellt funktionstest, samt kvalitetskontroll kommer att spela en överlägsen roll i framtiden inom denna industri. Allt mer krävande kunder väntar sig signifikanta förbättringar på basis av slutkundernas erfarenheter och nya tjänster med högre kvalitet.
Stone Jiang, inom Orbis ansvarig för Kina, förklarade den utveckling som sker i regionen:
Tillverkare av telekommunikationsutrustning flyttar såväl utveckling som produktion till Kina. Orbis kommer att uppfylla nästa generations krav på test hos våra kunder med kundanpassade lösningar och lokalanpassade kostnader.

 

Comments are closed.