Nyx Security expanderar

Säkerhetsföretaget Nyx Security fortsätter sin snabba tillväxt med nya medarbetare och ökad försäljning. Bolaget har också flyttat in i ett nytt, större kontor i Stockholm.

Nyx Securitys tillväxt baseras på en stark efterfrågan på företagets innovativa lösningar inom intelligent kamerabevakning med videoanalys av händelseförlopp i realtid. Nyx säljer sina lösningar både direkt till slutkunder inom, handel, återvinningscentraler, bensinstationer, industri, bygg, kommuner med mera, och via samarbetspartners som Bravida Fire & Security, Securitas, Niscayah, Rapid Larmcentral med flera.

Denna strategi har visat sig vara lyckosam och Nyx kan se en stark försäljningsökning för 2011 och det första kvartalet 2012. Vid utgången av det första kvartalet i år fanns det cirka 5000 intelligenta bevakningskameror i drift kopplade till Nyx kameracentral. Företaget uppger att 1500 brott har förhindrats med hjälp av Nyx lösningar under årets första tre månader.

Företaget har också flyttat sitt Stockholmskontor från Alvik till större och toppmoderna lokaler vid Hornstull på Södermalm. Här finns bra möteslokaler och arbetsplatser, och man har även byggt upp speglingar till sin kameracentral i Ludvika.

Företaget meddelar dessutom att de rekryterat två nya medarbetare. Jonas Malmgren är ny produktionsansvarig för Nyx Security. Han har lång erfarenhet av projektledning och produktion och kommer närmast från Niscayah. Benny Ryttervik är ny Key Account Manager (kundansvarig säljare). Han har en gedigen erfarenhet av försäljning i säkerhetsbranschen och kommer även han närmast från Niscayah, enligt ett pressmeddelande.

Comments are closed.