Nordenkontor för Tanner EDA

EDA Solutions, Tanner EDAs representant i Europa, har fortsatt sin expansion genom att öppna ett kontor i Stockholm, med fokus på kunder i Danmark, Finland, Norge och Sverige. Kontoret leds av Johan Gardelius. EDA Solutions representerar Tanner EDA i hela Europa

– Vi är glada att vår marknad i Norden har vuxit tillräckligt för att motivera ett lokalt kontor, säger Paul Double, vd för EDA Solutions. Johan har mycket god kännedom om den nordiska marknaden och han känner väl till kundernas önskemål i denna region. Analog och mixed-signal ASIC-konstruktörer kan nu dra nytta av att ha tillgång till en lokal kontaktperson för Tanner EDA.
Johan Gardelius har arbetat med högteknologiska företag sedan 1981 och har representerat ett stort antal Kalifornien-baserade företag i hela norra Europa. Från sitt konor i Stockholm täcker han hela Skandinavien. Johan Gardelius har över 25 års EDA-erfarenhet, inte bara som användare utan också med försäljning och teknisk support. Orderhantering och tekniskt stöd för Tanner EDAs produkter kommer som tidigare från EDA Solutions, som har sitt europeiska huvudkontor i Fareham, Storbritannien.

Comments are closed.