Annons

Net Insight vinner order i Latinamerika

Ett nytt latinamerikanskt TV-bolag har valt Net Insights  Nimbra-lösning för att integrera kommunikationstjänster till en plattform, inklusive videokontribution och -distribution, datatjänster och förvaltning av mediatrafik för centraliserad kontroll.

För att introducera digital-TV behövde TV-bolaget ett nytt kontributions- och distributionsnät för video, med mål att integrera allt innehåll med högsta flexibilitet och med lägsta möjliga totala ägandekostnad.
TV-bolaget kommer att sänka sina driftskostnader för att nå olika TV-stationer genom att använda den tjänsteleverantör som erbjuder lägst kostnad för varje anslutning. Net Insights Nimbra-lösning gör det möjligt att hantera alla nät som ett enda, genom centraliserad övervakning och kontroll. Detta underlättar felsökning och verifiering av tjänstenivåavtal (SLA) för varje tjänsteleverantörs länk. TV-bolaget kan också styra på- och avaktivering av videoanslutningar genom att använda Net Insights användarvänliga gränssnitt med provisioneringssystemet Touch&Switch.
Ordervärdet uppgår till mer än 8 MSEK och leverans sker under andra halvåret 2014.

Comments are closed.