Annons

Ledningsförändring i Mycronic

Mycronic AB har utnämnt Pierre Brorsson till CFO från och med den 25 oktober 2021.

– Jag är mycket glad att kunna välkomna Pierre till Mycronic, säger Anders Lindqvist, VD och Koncernchef i Mycronic. Pierre har en gedigen internationell industriell bakgrund från ledande roller inom finans och affärsutveckling inom Atlas Copco och Ramirent. Jag är övertygad om att han har de rätta färdigheterna, erfarenheten och framåtandan för att bidra till Mycronics fortsatt lönsamma tillväxt på flera plan. Pierre kommer i ledningsgruppen, utöver CFO-ansvaret, även leda Corporate Development, vilket tidigare varit Niklas Edlings ansvarsområde.

Pierre kommer att ersätta Torbjörn Wingårdh, som har valt att lämna bolaget i samband med organisationsförändringen. Torbjörn kommer att vara kvar i sin nuvarande roll till den 25 oktober och kommer att kvarstå i Mycronic till den 7 mars 2022, i syfte att säkerställa en smidig överlämning.

– Jag vill tacka Torbjörn för hans värdefulla bidrag till verksamheten under sina 5 år på Mycronic. Han har varit en viktig del av ledningsgruppen under mycket framgångsrika år, säger Anders Lindqvist, VD och Koncernchef i Mycronic.

Leave a Reply