Distributionsavtal med IGS

Farnell har undertecknat ett nytt distributionsavtal med Intelligent Group Solutions (IGS), för att förstärka sitt utbud av specialsystem för LED-belysning.

ILS LED-moduler som kan användas som fristående produkter eller för att ge möjlighet att snabbt konstruera in LED-teknik i slutprodukter. Utbudet av ILS-produkter inkluderar:

* OSLON UV 3636 1 LEDiL Selector Board ger designingenjörer som arbetar med OSLON UV 3636 LED från OSRAM Opto Semiconductors möjlighet att enkelt välja relaterade produkter när de utvecklar belysningssystem. Detta väljarkort har konstruerats för att fungera tillsammans med komponenter från LEDiL. Det har push-in-brytare för enkel användning och förborrade monteringshål för kylfläns. OSLON UV 3636 LED är en kompakt och kraftig ljuskälla som konstruerades för utrustningsbelysning, UV-C-luftdesinficering, UV-C-ytdesinficering, UV-C-vattendesinficering såväl som för rök-, damm- och partikelavkännande tillämpningar.

* PowerStar OSLON Square innehåller en av världens mest kompakta 2 W högeffektslysdioder med lågt värmemotstånd, hög effektivitet, tillförlitlighet och korrosionstålighet. Den senaste generationens PowerStar OSLON Square har en 120-graders visningsvinkel, men den erbjuder förbättrad funktion och ett förbättrat strålningsmönster tack vare större silikonlins. Den passar för allmän belysning, punktbelysning, arbetsbelysning, dekorationsbelysning samt butiks- och underhållningsbelysningar.

* OSLON Black 4 PowerStar IR innehåller fyra IR-dioder och lämpar sig för tillämpningar som kräver IR-belysning med hög effekt i ett kompakt utrymme, exempelvis övervakningssystem, infraröd kamerabelysning, maskinvisionssystem, nattsynsbelysning och system för förarassistans. Lysdioderna i serien OSLON Black från OSRAM Opto Semiconductors är dagens minsta infraröda lysdioder med över 1 W optisk effekt.

Comments are closed.