Karriärföretag igen

Net Insight har för fjärde året i rad fått utmärkelsen Karriärföretag, som ett av Sveriges 100 mest spännande företag att göra karriär på.

Juryn ger utmärkelsen till Net Insight med följande motivering: ”Med en öppenhet, förtroende och respekt för individen och sina medarbetare arbetar Net Insight med Employer Branding. Genom att samarbeta och utvecklas, med ett deltagande och ansvarstagande för medarbetarnas utvecklingsmöjligheter, utses härmed Net Insight till ett av Sveriges Karriärföretag 2019.”
– Våra medarbetare är nyckeln till Net Insights framgång och vi är så stolta att återigen få utnämningen Karriärföretag, säger Henrik Sund, vd på Net Insight. Det är ett kvitto på att vårt arbete med att göra företaget till en attraktiv arbetsplats lyckats. Vi behöver attrahera de främsta talangerna för att fortsätta vara framgångsrika på den globala mediemarknaden.
I årets omgång valdes cirka 1000 företag, statliga verk, myndigheter och kommuner baserat på vissa grundkriterier kring antal anställda, omsättning och organisation. Därefter har en expertpanel betygsatt samtliga organisationer enligt kriterier som karriärsidor på webben, närvaro på sociala medier, studentaktiviteter och attraktivitet som arbetsgivare i externa mätningar. De 200 arbetsgivare som fått högst poäng har sedan gått vidare, där en jury valt ut vilka 100 arbetsgivare som är årets Karriärföretag.

Comments are closed.