JLT blir starkare i Frankrike

JLT Mobile Computers har nu genomfört köpet av den franska säljpartnern ID Work. ID Work är nu JLT France, med ID Works tidigare ägare Philippe Briantais som VD för det nya bolaget.


Philippe Briantais, VD för JLT France och Per Holmberg, VD JLT Mobile Computers Group

ID Work grundades 2013 av Philippe Briantais. Företaget har sedan dess med stor framgång etablerat JLT på den franska marknaden genom att bygga upp ett nationellt nätverk av systemintegratörer och återförsäljare som har drivit försäljningen. Genom åren har den franska marknaden vuxit till att bli en av JLT:s största och mest betydelsefulla marknader i Europa.

– Förvärvet kommer att vara värdefullt för våra franska kunder och säljpartners, säger Philippe Briantais, grundare av ID Work och nytillträdd VD för JLT France. Vi har varit en auktoriserad återförsäljare av hela JLT:s utbud i nio år och våra kunder har alltid varit trygga i att de kan lita på produkterna. Att JLT nu satsar på den franska marknaden och utökar sin lokala närvaro kommer att vara mycket uppskattat bland såväl kunder som partners.

Den franska verksamheten kommer att gå under namnet JLT Mobile Computers France SAS. ID Works tidigare verksamhet inklusive samtliga kunder och partners kommer att integreras i det nya bolaget. JLT söker nu efter en säljansvarig och teknisk säljare att rekrytera till JLT France. Nyligen lanserades även en fransk version av JLT:s hemsida.

Comments are closed.