Högtryck för specialelektronik

Special-Elektronik AB i Karlstad rapporterat att de fortsätter sin väg framåt. Flera stora ordrar och glada medarbetare är några av faktorerna till företagets framgång.

 

Sedan årsskiftet har fem nyanställningar gjorts och företaget har planer på att rekrytera ännu fler medarbetare inom kort.

Den ökande volymen gör också att företaget under det närmaste året kommer att bygga ut sina lokaler i Karlstad ytterligare för att bemöta den ökade efterfrågan. Dessutom ska fler lokala säljkontor etableras. Redan i augusti öppnas portarna till ett nytt kontor i Stockholm.

I år är målet en omsättning på 120 miljoner kronor, vilket är högre än någonsin. Ändå är Special-Elektronik redan nära sitt mål. Med knappt två månader kvar till årsbokslutet kan medarbetarna räkna med tårtkalas inom kort om allt går som planerat. Förra året landade företagets omsättningen på 105 miljoner kronor

Försäljningsintäkterna har ökat på bred front men framförallt inom mötesteknik, smarta hem och Digital Signage.

– Vi ser ingen avmattning på marknaden den närmaste framtiden utan tror på en ökad efterfrågan och då framförallt inom Crestron belysningsstyrning och teknikintegration för smarta hem, säger Åke Larsson, vd vid Special-Elektronik.

Comments are closed.