Handheld expanderar i Asien/Stillahavsområdet

Handheld Group AB, global leverantör av stryktåliga datorer, expanderar ytterligare i Asien/Stillahavsområdet genom att starta Handheld APAC Pty Ltd. i Sidney, Australien.

Svenskägda Handheld Group meddelar idag att man startar dotterbolaget Handheld APAC Pty Ltd. i Sydney, Australien. Det nya dotterbolaget kommer att leverera Handhelds stryktåliga handdatorer via ett redan befintligt och växande partnernätverk i denna snabbt expanderande region.

Det Sydneybaserade kontoret kommer att kunna erbjuda produktsupport samt försäljnings- och marknadsföringsrelaterade tjänster till Handhelds affärspartners i Asien/Stillahavsområdet. Kontoret i Sydney kommer både att tjäna som lokal representant för nuvarande partners och som en språngbräda till de asiatiska marknaderna, enligt ett pressmeddelande.

Kontoret i Sidney öppnar idag den 10 februari och Christian Löfvendahl har utsetts till vd för Handheld APAC.

Handheld Group är en global leverantör av stryktåliga datorer. Tillsammans med partners levererar Handheld kompletta mobilitetslösningar till branscher såsom skog, bygg, kollektivtrafik, underhåll, militär, transport och logistik. Handheldkoncernen har dotterbolag i Sverige, Finland, Italien, Nederländerna, USA samt nu också i Australien.

Comments are closed.