Flerfunktions kabelsökare

Conrad Business Supplies lanserar nu Beha-Amprobes kabelsökare AT-6000-EUR med ett omfattande utbud av tillbehör.

Kabelsökaren, som finns i två olika paket (AT-6020-EUR, AT-6030-EUR), består av en mottagare och en kraftfull sändare för att söka efter spänningsförande och spänningslösa ledningar, kablar, strömbrytare och säkringar. Dessutom är kabelsökaren lämplig för lokalisering av avbrott och kortslutningar samt för tilldelning av anslutna kretsar.
Mottagaren AT-6000-RE använder både passiv och aktiv spårning och använder sig av sändaren för att detektera signaler i ledningar och kablar. Enheten har en sond för att spåra kablar på svåråtkomliga platser. Sändaren är lämplig för kablar med upp till 600 VAC/VDC i elektriska miljökategorier I till III. Tilldelningen av brytare och säkringar baseras på den högsta uppmätta signalen.
Modellen AT-6030-EUR innehåller signaltången CT-400-EUR. Till AT-6020-EUR får den köpas till som extra tillbehör. Den används när inga oisolerade ledningar eller anslutningar är tillgängliga. I dessa fall inducerar sändaren en signal via klämman. Mottagaren är utrustad med en LC-skärm och har fyra olika lägen: snabbsökning, precisionssökning, brytar- och säkringsdetektering samt kontaktlös spänningsdetektering. Mottagaren AT-6000-RE och sändaren AT-6000-TE är konstruerade för mätkategori CAT III 600 V med driftspänning från 0 till 600 VAC/VDC. Signalklämman CT-400-EUR motsvarar mätkategorierna CAT IV 600 V och CAT III 1000 V med en driftspänning från 0 till 1000 VAC.

Comments are closed.