Fem A öppnar i Norrland

Den 7 februari öppnar AAAAA Nordic AB ett nytt säljkontor i Umeå. Sedan tidigare har företaget kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm.

– 5A verkar aktivt för att vara det lokala alternativet till de multinationella och utlandstyrda drakarna genom att både tänka och agera lokalt. Det kan tyckas vara ett tokigt val, när andra aktörer drar ner på lokala kontor och lokal närvaro, men vi tror att det lokala nätverket är en styrka och att Svensk elektronikindustri uppskattar och förtjänar lokal uppmärksamhet. Med stor sannolikhet blir det fler säljkontor framöver, säger Bo Nilsson, vd och grundare av AAAAA Nordic AB.
Isabella Peterson, anställd i 5A sedan 2006, blir ansvarig för Umeåkontoret.
– Hon är redan känd av det stora flertalet kunder i regionen efter många timmar på norrländska sommar- och vintervägar genom åren. Vår förhoppning är dessutom att hitta någon lokal förmåga, att anställa, inom snar framtid, fortsätter Bo Nilsson.
Företaget startades för 14 år sedan. Huvudkontoret ligger i Malmö (Vellinge) där snart en ny kontors- och lagerbyggnad står färdig, vilken ger möjligheter både att anställa mer personal och öka antalet produkter i lager.

 

Comments are closed.