Farnell distributör av CircuitStudio

Inom ramarna för ett tidigare tecknat globalt avtal är Farnell element14 nu exklusiv distributör av Altriums Programvara CircuitStudio för mönsterkortsutveckling via element14 Design Center.

– Vi var glada att tillkännage vårt strategiska partnerskap med Altium i november. Och vi är ännu mer exalterade över att tillhandahålla CircuitStudio, som ett påtagligt resultat av detta avtal och som kommer att gynna kunderna. CircuitStudio är en enkel men kraftfull EDA-programvara med egenskaper och funktioner för att ta fram en komplex PCB-design, säger David Shen, Group Chief Technology Officer hos Premier Farnell.

– Vi är mycket glada över att samarbeta med element14 som exklusiv distributör av CircuitStudio. Deras kunder har nu tillgång till ett professionellt PCB designverktyg som ytterligare förbättrar element14 erbjudanden inom PCB designmjukvara. CircuitStudio från Altium införlivar 3D-redigering, interaktiv routing inklusive push and shove och ett bibliotek med över 350 000 delar, säger Lawrence Romine, Global Director New Business Development vid Altium.

Premier Farnell är en global distributör av IT-produkter, lösningar och tjänster för elektronisk systemdesign, tillverkning, underhåll och reparation och distribuerar via Farnell element14 i Europa.

Comments are closed.