Dhwani Vyas ny vd för FlatFrog

Den svenska multitouch-pionjären FlatFrog Laboratories AB meddelar idag att de utnämnt Dhwani Vyas till ny vd. Dhwani Vyas kommer till FlatFrog efter att ha varit Vice President för Cypress Semiconductors touchavdelning, ett av världens tre största touchföretag.

Dhwani Vyas kom till Cypress 2007 när de började utveckla kapacitiva touchsystem och företaget har under hans ledning växt från noll till en omsättning av 250 miljoner dollar under de senaste fem åren. Innan Cypress ledde han en liknande affärsavdelning inom Philips/Semiconductors.
– Jag är extremt nöjd att få Dhwani som FlatFrogs nya VD, säger Christer Fåhraeus, medgrundare av FlatFrog och styrelseordförande. Han är en utmärkt ledare med djup kunskap om touchteknik och touchmarknaden.
– Jag har följt FlatFrogs utveckling noga och är väldigt lockad av företagets teknik och potential, säger Dhwani Vyas. Jag är övertygad om att vår teknik kommer att ha en stor påverkan på marknaden för konsumentelektronik framöver.
Christer Fåhraeus, FlatFrogs medgrundare och styrelseordförande, har varit tillförordnad vd sedan 2012. Han kommer att fortsätta i sin roll som styrelseordförande.

Comments are closed.