Caltech ny distributör för Anritsu/LeCroy

Caltech meddelar att de blir ny distributör av Anritsu’s Test & Mätprodukter och LeCroys oscilloskop. Efter sammanslagningen av Anritsu AB och LeCroy AB i Sverige ska bolaget ha letat efter en partner i Sverige för att öka sin försäljning av handhållna mätinstrument och av oscilloskop samt LeCroys serie vågformsgenerator.

Caltech AB är kanske mest känt för att sälja kalibreringsinstrument från Fluke, processinstrument och givare men har i flera år varit distributör att andra kända test- och mätprodukter. Men Anritsus/LeCroys produkter inte kommer att konkurrera med Caltechs befintliga sortiment, utan utgör i stället ett mycket bra komplement, enligt företaget.

Försäljningen kommer till en början att skötas av Peter Forsell och Mats Svensson men man räknar med att inom det snaraste anställa fler personer inom försäljning.

Caltech kommer att fokusera på försäljning av handhållna spektrumanalysatorer, oscilloskop och vågformsgeneratorer, vilka kompletterar varandra på de flesta lab-bänkar. De mer avancerade produkterna och systemen från Anritsu/LeCroy kommer även i fortsättningen att säljas direkt av Anritsu AB, enligt ett pressmeddelande.

Comments are closed.