Aura Light får utmärkelse av Frost & Sullivan

Det globala undersökningsföretaget Frost & Sullivan har tilldelat belysningsföretaget Aura Light 2011 års utmärkelse med European Lighting Equipment Customer Value Enhancement award.

– Vi är mycket stolta över att Frost & Sullivan har gett oss denna utmärkelse. Med den här utmärkelsen bekräftar experterna i branschen att vårt fokus på att utveckla och erbjuda kvalitetslösningar för belysning, som ger våra kunder omedelbara kostnadsbesparingar utan ytterligare investeringar, ligger rätt i tiden, säger Martin Malmros, vd och koncernchef för Aura Light International AB.

Frost & Sullivan har tilldelat Aura Light utmärkelsen med följande motivering:
"Förutom utmärkt produktkvalitet och en produktutveckling i tiden, är Auras engagemang och företagets förmåga att hjälpa kunderna att spara energi och bli mer hållbara, till stor hjälp – även i tider då budgeten är begränsad. Aura följer devisen att ingen energibesparing, med god återbetalningstid, är för liten för att uppmärksammas. Aura föredrar att utvärdera och bemöta individuella behov snarare än att sälja in en universallösning", enligt ett pressmeddelande.

Comments are closed.