Arrow och Seco ingår distributionsavtal

Arrow Electronics har träffat en överenskommelse för hela EMEA-området med den italienska tillverkaren av inbyggda produkter – Seco.

Seco har varit aktiv på marknaden under 31 år och har huvudkontoret i Arezzo. Seco tillverkar enkortsdatorer och COM-enheter (computer on-modules). Dess produkter och lösningar är främst avsedda för marknaderna för medicinsk teknologi, fordon och transporter, telekommunikation, spel och infotainment. Kunder som inte själva kan utveckla ARM-baserade kort kan erhålla kompletta lösningar från Arrow och Seco.

– Seco har tiotals år av erfarenhet av inbyggnadsmarknaden och tillför kontinuerligt spetsteknologier i sina produkter. Dess QSeven-baserade produkter är utmärkta komplement till Arrows sortiment eftersom de ger kompatibilitet mellan x86- och RISC-arkitekturer. Det betyder att våra kunder kan dra nytta av kompletta lösningar som de kan implementera utan större kostnad, säger Massimo Dall‘ Occo vice vd för marknadsföring och utveckling hos Arrow EMEA.

– Sortimentet med displayer, industridatorer, lagring, program, trådlösa lösningar och kraftlösningar från Arrows embedded-division passar perfekt för våra teknologier. Med sin grupp för inbyggda system tillhandahåller Arrow nödvändig expertis bortom att bara tillhandahålla hårdvara och program till att stödja kunder med konfigurering och andra tjänster vilket gör dem till en nyckelpartner för oss, säger Gianluca Venere, försäljningsdirektör vid Seco.

Comments are closed.