Würth Elektronik expanderar I Sverige

Divisionen för kretskort inom Würth har anställt Daniel Niklasson med ansvar för försäljningen på Sveriges västkust.

Daniel Niklasson har lång erfarenhet av mönsterkorttekniska frågor då han under många år jobbat med konstruktion och CAD av dessa.
– Det är ett välkommet tillskott till vår expansion i Sverige att med honom förstärka en viktig region, med mycket utveckling och produktion, säger Johan Lindqvist, försäljningschef för divisionen i Sverige, Finland och Norge.
– Vi ser ökad efterfrågan på vår tekniska kompetens, inte bara i Sverige utan i hela Europa.
Divisionen för mönsterkort har tre fabriker i södra Tyskland, med produktion av allt från standardteknologi till kort med mer tekniska specifikationer så som HDI, flex och flex/rigid, signalanpassat och kort med värmeavledande egenskaper.
Sedan två år är Würth Elektronik Europas största mönsterkorttillverkare.
Würth Elektronik Group är ett oberoende dotterbolag till den globala Würth-koncernen med totalt 62000 anställda inom olika branscher. Würth Elektronik har tillverkning av mönsterkort, passiva och elektromekaniska komponenter och teknik för elektronikmontering med ”press-fit”. Även Würth Solar ingår i gruppen och är världens första serieproducent av CIS-photovoltaic moduler och tillverkar även kompletta solpanelssystem.

 

Comments are closed.