Wave Computing väljer emulering

Mentor tillkännager att Wave Computing har valt emuleringsplattformen Veloce Strato för funktionell verifiering och validering av deras senaste Dataflow Processor Unit (DPU) i företagets AI-system. Wave Computing valde plattformen för dess kapacitet och skalfördelar, bredd av virtuella användningsmodeller, tillförlitlighet och determinism.


– Veloce Strato möter inte bara vårt växande kapacitetsbehov utan passar också för de olika utmaningarna inom verifiering och validering av hårdvara och mjukvara, säger Darren Jones, VP för teknik på Wave Computing. När vi såg att vårt beroende av hårdvarusimulering växte utvärderade vi alla tillgängliga verktyg. Veloce Strato var den lösning som bäst uppfyllde våra behov. Den möjliggör en robust virtuell emuleringsmiljö som hanterar komplexa AI-designutmaningar.
– Investeringar inom AI och maskininlärning ökar i snabb takt, säger Eric Selosse, ansvarig för emuleringsverktyg hos Mentor Graphics. Flexibiliteten och den unika underliggande arkitekturen i emuleringsplattformen Veloce Strato passar perfekt till verifieringskraven för AI-teknik.

Comments are closed.