Virtuella mobiloperatörer i Europa

ZTE lanserar ZSmart, en molnbaserad plattformslösning MVNE (Mobile Virtual Network Enabler), som möjliggör hosting av virtuella mobiloperatörer – (MVNOs) i Europa.

ZTE ZSmart MVNE plattform hjälper MVNOs att snabbt rulla ut tjänster, säkerställa snabbare time to market och att sänka kostnaderna. Lösningen gör det möjligt för de virtuella operatörerna att snabbt agera på och tillvarata, förändringar i marknaden samtidigt som de kan maximera sina intäkter.
– Vi är övertygade om att ZSmart kommer att vara värdefull för våra partners och kunder genom hosting av MVNO tjänster på den europeiska marknaden. Vi har sett att det finns möjligheter för telekomoperatörer att öka intäkterna på nichemarknader genom en riktad segmentering och vi tror att den här lösningen lösning är en av vägarna att dit, säger Magnus Isaksson, CTO på ZTE Sverige.
ZTEs ZSmart BSS/OSS lösningar har hittills implementerats av telekomoperatörer i fler än 70 länder globalt och marknadsförs idag aktivt av ZTE för den svenska marknaden.

Comments are closed.