Vinnare i robottävling

element14 Community har tillkännagivit vinnarna av sin Twist, Turn and Move Design Challenge. Tio deltagare utrustades med ett urval av TE Connectors, en Arduino Uno och robotiksköldar och de tävlande fick 11 veckor på sig att designa och bygga en robotarm eller mobil robot för att utföra en specifik uppgift.

– Vi blev överväldigade av utmanarnas kreativitet under Twist, Turn and Move Design Challenge, säger Dianne Kibbey, global chef för community och sociala medier på element14. De tänkte inte bara praktiskt på användningen av robotteknik i vardagen, utan visade också verkligen sin uppfinningsrikedom. Det är fantastiskt att genom deltagarnas blogginlägg se vilken tankeprocess som ligger bakom dessa skapelser. Vi är så glada att kunna tillkännage våra vinnare och fortsätta att stödja en fantastisk gemenskap av kreativa ingenjörer.

– Jag är förvånad över resultatet, säger Michael Steuer, Global Account Manager Industrial, TE Connectivity. ”Historien har visat att stora framsteg ibland börjar i liten skala och med en bra idé, så jag är spänd på att se vart dessa idéer tar vägen.

Comments are closed.