UPS för kritisk infrastruktur

Schneider Electric lanserar en ny trefas UPS som är framtagen för att säkerställa pålitlig strömförsörjning och avbrottsfri kraft för kritiska infrastrukturer.

Galaxy VS är utvecklad för att enkelt kunna idriftsättas och ge pålitlig kraft till små och medelstora datacenter samt till kritisk infrastruktur på kommersiella och industriella anläggningar. Särskilt inom industrin ökar behovet för UPS:er i samband med övergången till industri 4.0. Det innebär en ökning av både totala antalet uppkopplade enheter och en ökning av antalet känsliga produkter som finns i industrimiljön, vilket även ställer krav på hög elkvalitet. Verkningsgraden uppgår till 99 procent.
– Med en minst sagt imponerande kostnadseffektivitet och smidiga integrationsmöjligheter löser Galaxy VS många av de utmaningar som våra kunder möter säger Gustav Gustavsson Klippel, ansvarig för affärsområdet Secure Power på Schneider Electric Sverige. Vår nya UPS passar kunder med kritisk infrastruktur och Edge-miljöer som behöver pålitliga och framtidssäkra lösningar som är enkla att integrera med befintlig infrastruktur,.
Tillgänglighet och åtkomst är något som värderas högt när det kommer till kritisk infrastruktur och Edge-miljöer. Genom att koppla upp Galaxy VS kan driftchefer och teknisk personal enkelt styra och övervaka sin anläggning på distans.

Comments are closed.