Tritech Technology får nya ägare

Aros Technology Partner (ATP) har tillsammans med Tritechs ledning förvärvat Tritech Technology AB från fonder förvaltade av riskkapitalbolaget CapMan. Tritech är ett av de ledande tekniska konsultföretagen inom inbyggda system i Mälardalen med kontor i Stockholm och Linköping.

Tritech har drygt 100 medarbetare. ATP är sedan tidigare moderbolag till Deva Mecaneyes, som är ett västeråsbaserat teknikkonsultföretag inom mekanisk konstruktion, el & automation samt produktionsutveckling med cirka 35 medarbetare i Västerås och Eskilstuna.

– Inbyggda system, speciellt inom maskin till maskinområdet, är ett mycket intressant område med stor tillväxtpotential inom de närmaste åren. Tritech har verkat inom detta område i många år, och har stor kompetens och flera goda referenser som kan tas vidare till nya kunder och nya industrisegment. Jag ser också stora möjligheter till samverkan mellan Tritech och Deva Mecaneyes som kommer att kunna ge båda bolagen goda möjligheter att växa snabbare, säger Stelio Demark, styrelseordförande i Tritech och Deva Mecaneyes.

– Vi i ledningen för Tritech ser med stor glädje att Tritech nu får en långsiktig huvudägare med intresse i att utveckla vår kärnaffär och våra erbjudanden samt att vi dessutom själva är med som delägare, menar ledningen för Tritech i ett pressmeddelande.

Comments are closed.