Transmode utser ny regionchef

Transmode meddelar att Mark Stevens har utsetts till regionchef för Asien och Stillahavsområdet (APAC). Mark Stevens kommer att vara baserad i Singapore och ansvara för företagets verksamhet i denna snabbväxande region.

Utnämningen sker samtidigt som Transmode växer snabbt i APAC-regionen, bl a genom det nyligen tecknade och omfattande kontraktet med Hutchison Global Communications, en betydande kund i Hong Kong. Mark Stevens kommer att ansvara för försäljningen samt andra regionala funktioner så som kundsupport i regionen. Mark Stevens kommer att ingå i Transmodes ledningsgrupp och rapportera direkt till VD.
Mark Stevens, som är född i Australien, har haft ledande befattningar i Asien, bl a hos Nortel Networks och nu senast hos ECI Telecom. Han har utomordentligt goda kontakter med ledande företrädare för regionens operatörer, tjänsteleverantörer och stora företag. Han har en Master of Business Administration från University of Melbourne samt en Bachelor of Engineering i elektronik från Monash University.

Comments are closed.