THine integrerar Scalados IP till sin ISP

THine Electronics, med verksamhet inom höghastighetsgränssnitt och leverantör av blandsignal-LSI för platta bildskärmar och mobiltelefoner, och Scalado AB, verksamma inom bildhanteringslösningar, tillkännager nu att Thine integrerar Scalados IP till sin bildsignalprocessor (ISP) för smarttelefoner.

THine började sin ISP-verksamhet efter en genomförd bolagsfusion i januari 2009 och lanserade en ISP-produkt med vad som uppges vara världens högsta genomströmning för digitalkameror i mobiltelefoner med 13 megapixel såväl som en 8-megapixelprodukt.

THine planerar att utveckla nya produkter med större pixlar, högre genomströmning och flexibla funktioner för smarttelefonmarknaden.

Dessa nya produkter uppges komma att bättre reducera bruset i filmer, ha ökad känslighet och antiskakfunktioner med högre hastighet, såväl som fler flexibla alternativ för extrafunktioner till mobila enheter. Med Scalados SpeedTagsTM kommer Thine att uppnå både snabbare bildhanteringssystem och flexibilitet i användning av bilder, enligt ett pressmeddelande.

Comments are closed.