TDK samlar säljkanaler

TDK Corporation placerar sina två europeiska försäljningskanaler för EPCOS- och TDK-produkter under ett och samma tak – TDK Europe GmbH.

För detta ändamål har de relevanta försäljningsenheterna vid EPCOS Group lyfts ut och integrerats i TDK Europe. EPCOS Group, som kombinerades med TDK: s komponentverksamhet 2009, förblir en separat enhet inom TDK Corporation.

Försäljningsverksamheten inom TDK Europe spänner över hela spektrat av passiva TDK- och EPCOS-komponenter, moduler och system samt hela bolagets verksamhet inom TDK-magneter, komponenter för trådlös laddning och transparenta ledande filmer. Strömförsörjningsenheter kommer fortsatt att säljas direkt av TDK-Lambda.

TDK Europe har sitt huvudkontor i München, sysselsätter 380 personer och har ett omfattande försäljningsnät med 18 säljkontor i Europa. Bolaget kommer att ledas av Rudolf Strasser och Philippe Rogeon – både erfarna yrkesmän med mångåriga erfarenheter av att sälja TDK:s och EPCOS produkter. Strasser har varit hos EPCOS och dess föregångare under 36 år och behåller sin position som försäljningschef för Europa. Rogeon har arbetat vid TDK i 25 år där hans senaste position var försäljnings- och marknadschef i Europa.

Comments are closed.