Startkit med Zero Gecko

De nya startkiten med Silicon Labs ARM-baserade enkapseldatorer gör det enkelt att ta fram testkonstruktioner med extremt låg energiförbrukning.

 

RS Components meddelar att de nu fått in Silicon Labs EFM32 Zero Gecko Starter Kit, för ingenjörer som vill bekanta sig med företagets enkapseldator baserad på ARM Cortex-M0+.
Startsatsen EFM32ZG-STK3200 innehåller givare och kringutrustning som visar en del av mikroprocessorns funktioner och kan fungera som en startpunkt för applikationsutveckling. Satsen innehåller en SEGGER J-Link-debugger för montering på kortet samt ett Advanced Energy Monitoring-system som låter konstruktörerna programmera, felsöka och utföra realtidsprofilering på applikationer utan att använda externa verktyg.
Zero Geckos startkit stöds av Simplicity Studios mjukvarusvit, som levereras gratis tillsammans med satsen och ger utvecklarna åtkomst till all information, dokumentation, energyAware-verktyg samt mjukvaru- och källkodsbibliotek som behövs för att snabbt utveckla strömsnåla applikationer.
Simplicity Studio fungerar på alla större datorplattformar, inklusive Microsoft Windows, Linux och Mac/OS X.

Comments are closed.