Släpper gratisverktyg för AURIX

Altium har släppt en gratis uppsättning embedded  mjukvaruutvecklingsverktyg för halvledartillverkaren Infineons produktlinje TriCore/AURIX som en del av deras pågående strategiska partnerskap.

Verktygen har utvecklats som en del av en större uppdatering av TASKING-kompilatorn som släpptes i slutet av juli för TriCore/AURIX som lägger till ett antal nya funktioner och förbättringar för avancerad applikationsutveckling för fordonsindustrin. Den nya "Lite Edition" av TASKING VX-verktygen för TriCore inkluderar även ett års licens. Verktygen kan enligt Altium användas för utveckling av fordonsapplikationer som har höga krav på säkerhet, tillförlitlighet och prestanda för AURIX-varianter inom mikroprocessorfamiljen TriCore.

Den nya utgåvan ger möjligheter till  att utforska TASKING kompilatortekniken och få tillgång till de viktigaste funktionerna som ingår i den fullständiga verktygsuppsättningen. AURIX Configuration Tools (ACT) innefattar: Integrerad Pin Mapper, RTOS för TriCore och en Software Platform Builder. Mer information hittas på: Lite Edition v1.0r1 Release Notes.

Comments are closed.