Sex nya instrument från Flir hos Elfa

Elfa Distrelec har tagit upp totalt sex nya provnings- och mätinstrument från tillverkaren FLIR Systems i sitt sortiment.
Till den nya produktlinjen test- och mätinstrument från FLIR Systems hör de tre elektriska mätinstrumenten FLIR DM93, FLIR CM83 och FLIR CM78. De har stora LCD-displayer och dubbla LED-lampor för att kunna användas även i dåligt belysta områden. Instrumenten har dessutom ett Bluetooth-gränssnitt till Android-mobilinstrument och stödjer trådlös dataöverföring till Meterlink-aktiverade värmekameror från Flir. Därigenom kan elektriska mätvärden omedelbart integreras i värmebilder.
Förutom dessa släpper FLIR de tre nya provnings- och mätinstrumenten FLIR VP52, FLIR MR77 och FLIR VS70 på marknaden.
De nya instrumenten:

FLIR DM93 är en robust digital-multimeter med avancerad filtrering och avskärmning för att kunna genomföra mätningar på frekvensomriktare i drift. Den kan analysera icke sinusformade vågformer och brusiga signaler som kan förekomma hos frekvensomriktare.

FLIR CM83 är en för industriellt bruk lämplig strömtång med prestandaanalys och avancerad filtrering för mätningar på 3-fas-system och frekvensomriktare i drift.

FLIR CM78 är en 1000 A strömtång. Den kombinerar funktionerna av en digital multimeter med realtidsmätning och en strömmättång med funktionerna hos en beröringsfri IR-termometer och en typ K-termometer.

FLIR VP52 är ett kompakt spänningsmätinstrument som arbetar beröringsfritt. Instrumentet FLIR VP52 har en effektiv LED-arbetslampa och dubbla LED-lampor på mätsensorn.

FLIR MR77 är en robust fuktighetsmätare med en icke-invasiv mätsensor och ett externt mätstift för mätning av materialfuktigheten upp till 19 mm under ytan av olika träslag och byggmaterial.

FLIR VS70 är en robust videoskop-inspektionskamera. Tack vare sin intuitiva styrning kan kamerahuvudet röra sig i trånga arbetsutrymmen och överför skarpa videos och bilder till en stor 5,7" LCD-färgdisplay.

Comments are closed.