Servrar för telekom

Kontron har utökat sitt europeiska distributionsavtal med Arrow till att även omfatta sitt sortiment av Communication Servers. Servrarna används i nätverk för telekom och molnet.

 

Kontrons stativmonterade, carrier-grade Communication Servers har länge använts i olika applikationer med hög tillgänglighet, t ex för unifierad meddelandehantering, SoIP, samtalskontroll, gateways för strömmande media och signalering samt BSS/OSS-servrar som används i centraler för olika trådlösa tjänster inom bredband och 4G LTE. Det utökade avtalet kommer också att omfatta Kontrons Communication Servers som konstruerats för media-, webb- och IoT-applikationer (Internet-of-Things) i nätverksmiljöer för molnet och datacentra.
– Genom att utöka våra relationer med Arrow stärker vi våra säljkanaler avseende infrastruktur- och edge-servrar för nätverksanslutna applikationer med hög tillgänglighet över hela Europa, säger Cees Koetsier, Head of Indirect Channel på Kontron. Avtalet inriktas på att ge ökad spridning av våra kommunikationsservrar och öka antalet design-wins inom områden som carrier-grade-telekomnätverk, offentlig databearbetning och medicinsk IT.

Comments are closed.