Sensorer och kontaktdon från TE Connectivity

Farnell har utökat sin portfölj från TE Connectivity med en rad produkter för elfordon, kraft, flyg, digitala fabriker och mycket annat.

De senaste TE Connectivity-tilläggen inkluderar:

AMPMODU-kontaktdon är ett 2 mm kort-till-kort-uttag som ger ökad ytkontakt för tillförlitlig signalöverföring och som kan användas i olika monteringsprocesser. Kontaktdonen tar upp 38 % mindre utrymme på kretskortet jämfört med 2,54 mm [0,1-tums] mittenledning och har tvåpunkts elektrisk stabilitet för tillförlitlig anslutning mellan stift och uttag.

Corcom 3-phase high performance DIN Rail EMI filters är filter för allmänt bruk i 3-fassystem med ansluten nolledare. Filtren är utformade för att ge standarddämpningsprestanda för att minska elektromagnetisk störning (EMI) och brus i en strömförsörjning. De finns också för direkt chassimontering.

M12 Kretskorts-/panelkontakter 8/12 stift är nya plug-in-kontakter för kretskort med IP67-klassning. Kontakterna har hög stiftdensitet och är lämpliga för högre signal- och dataöverföring i tuffa industriella miljöer. De är IP67-klassade och vattentäta ner till minst 1 m.

Kontaktdonen i Dynamic-serien sträcker sig från signalnivåkretsar till anslutning av effektkretsar i en stryktålig industriell inkapsling. De har ett robust hölje och presskontaktsystem, vilket gör dem lämpliga för tråd-till-kort, tråd-till-panel och tråd-till-tråd-tillämpningar i tuffa industriella miljöer.

Dynamic Mini-serien är lågprofilkontakter för signalöverföring på kretskort som ger extra utrymme på kretskortet.

Dynamic D8000-kontakterna klarar strömmar upp till 100 A per stift för tråd-till-tråd och 90 A för tråd-till-kort. De har en märkspänning på 1000 V AC/DC och tål spänningar upp till 3000 V AC.

Dynamic D1000-seriens små tråd-till-tråd-kontakter är lämpliga för trånga utrymmen i liten industriell utrustning och maskintillämpningar.

Comments are closed.