Semtech lanserar 25G PHY

Semtech, som levererar analoga och mixade halvledare, lanserar nu sin kiselbeprövade 25G Ethernet Snowbush IP som uppfyller standarderna IEEE 802.3bj, CEI-25G, CEI-28g, och kommande IEEE 802.3bm och CAUI-4.

PHY IP-Platformen har genomgått kiselmätningar som enligt företaget visar exceptionella prestanda på TSMC 28nm HPM/HPC som stödjer 25GB/s och 50 GB/s Ethernet-applikationer. Den nya IP-plattformen tillhandahåller line breakougts i 2x25G (för 50GB/s), 4x25G (för 100G/s) och 8x25G (för 200 GB/s) formfaktorerer.

Big data-center uppgraderar allt mer sina grundläggande datahastigheter med 25G + SERDES för att hantera explosionen av sakernas Internet (IoT)-enheter och stora lagringsapplikationer och nätverkslösningsföretagen går mot 400GB/s för att stödja Zettabytetrafik. Denna Snowbush IP makro erbjuder ASIC/SOC-kunder med IO-genomströmning och täthet som behövs för att hantera dessa nya krav. IP:n stöder den nyligen godkända 802.3bj standarden och är kapabel att hantera elektriska prestanda av den framväxande 802.3bm och CAUI-4 standard.

– Vi är nöjda med den utmärkta prestanda och låga effektegenskaperna hos våra kiselresultat. Semtechs IP-designteam fortsätter att ge robust höghastighets PHY/SERDES IP som ligger i framkant och till grund för att utveckla kostnadseffektiva nästa generations SOC/ASIC-kretsar, säger Kevin Walsh, chef för Worldwide Marketing för varumärket Snowbush IP.

Comments are closed.