Samarbete för skalbar mobil anslutning av IoT-enheter

Ett avtal mellan Arrow Electronics, Infineon och Arkessa skall göra det lättare att ordna säker mobilkommunikation för Internet of Things (IoT).

Säkerheten är fortfarande ett av de största problemen för organisationer med anslutna enheter. Infineon tillhandahåller de på GSMA:s specifikation Embedded Subscriber Identity Module (eSIM) grundade säkra hårdvaruenheter som ligger till grund för den nya tjänsten. Arkessa tillhandahåller säkra mobila datatjänster med möjlighet att enkelt och effektivt administrera och hantera IoT-enheter från fabrik till fält.
Genom att samarbeta med Arrow kan OEM:er, systemintegratörer och företag få den teknologi och service som krävs för att tillhandahålla tillförlitliga anslutningar för sina IoT-enheter överallt i världen, understödda av säkerhetsfunktioner från Infineon och flexibel nätverksåtkomst och etablering av Arkessa. eSIM ger ökad säkerhet och tillförlitlighet i många IoT-applikationer och kan flexibelt kopplas till tjänster som mobilsystem, NB-IoT och LTE-M idag från Arkessa.
I Industry 4.0 är framstegen mycket beroende på säkerheten i M2M-kommunikation (maskin-till-maskin). Maskiner i smarta fabriker använder alltmer mobilnät för att utbyta information som säkerställer en smidig drift och förbättrar effektiviteten. Infineons SLM-familj av säkerhetsregulatorer är optimerade för industriella applikationer, vilket ger hög uthållighet över ett stort temperaturområde på -40 till + 105 ˚C.
Utöver industriella användningsområden i smarta städer, detaljhandel och spårning av tillgångar kan alla dra nytta av säkra anslutningar för att ta fram nya affärsmodeller och tillväxt på global nivå.

Comments are closed.