RTE ny serien oscilloskop

RTE är den senaste serien av oscilloskop från Rohde & Schwarz med 7 bitars effektiv upplösning, snabb skärmuppdatering och ett djupt minne.

Senaste serien R&S RTE från Rohde & Schwarz finns att få med 2 eller 4 kanaler med bandbredderna 200, 350, 500 eller 1000 MHz. En miljon vågformer per sekund gör det lättare att finna signaler som inte förekommer så ofta.
Oscilloskopet bygger på en A/D-omvandlare som förmår ge 7 effektiva bitars upplösning. Samplingshastigheten är 5 GSa/s. I minnet kan den samla in med 50 MSa/s och kanal. Långa signalsekvenser kan samlas in för att kunna analysera protokoll som I2C och CAN.
Speciellt bra passar oscilloskopet för att leta störningar (EMI) tack vare hög känslighet och möjlighet till spektrumanalys via FFT.
Bildskärmen är en ”touch”-skärm i storleken 10,4 tum och den har XGA-upplösning. Avsnitt av kurvförloppen kan lätt detaljstuderas tack vare ”drag and drop” och ”zoom” genom fingerrörelser på skärmen.
Som tillbehör finns ytterligare trigg- och avkodningsmöjligheter för seriella protokoll, 16 ytterligare digitala kanaler och effektanalys samt en rad olika typer av probar.

 

Comments are closed.