Rohde & Schwarz förlänger avtal

Rohde & Schwarz electronics group meddelar att de förlängt sitt partnerskapsavtal med Avnet och EBV Elektronik för att säkra tillgängligheten av företagets elektronikkomponenter och motsvarande tekniksupport.

Miguel Fernandez, Avnet, och Peter Sclindwein. Rohde & Schwarz.

Rohde & Schwarz har samarbetat med Avnet och EBV under mer än 40 år och förhållandet har utvecklats kontinuerligt under denna tid.

– Rohde & Schwarz använder hela vårt utbud av tjänster, från design till komplexa logistikprogram. Med avtalet tar vårt samarbete ett nytt steg – ett viktigt steg mot ett verkligt strategiskt partnerskap på lika villkor, säger Miguel Fernandez, vd för EM EMEA Avnet.

– Produktionen av Rohde & Schwarz högteknologiska produkter ställer komplexa krav på bolagets leveranskedja. Den måste se till att leveranserna av elektroniska komponenter och delsystem kommer i tid, har hög kvalitet och är kostnadseffektiv, säger Peter Schlindwein, VP Corporate Procurement på Rohde & Schwarz. För att uppnå detta behöver vi flexibla och duktiga leverantörer. Vi har hittat dessa starka partners i Avnet och EBV Elektronik. Tillsammans har vi nu lagt en ny grund som konsoliderar den löpande verksamheten och ger en rättslig plattform för att förlänga det ytterligare.

Comments are closed.