Robust handdator för pass- och ID-kontroller

Panasonic introducerar Toughpad FZ-M1 Passport – en ny effektiv och ruggad lösning för att underlätta pass- och ID-kontroller, utformad för användning vid såväl gränskontroller som i rese- och underhållningsbranschen.

Panasonics nya handdator för identifieringskontroller är en kryddad version av den populära standardmodellen Toughpad FZ-M1. FZ-M1 Passport är utformad för användning vid t ex gränsövergångar, av polis och säkerhetstjänster, men passar även utmärkt inom rese- och underhållningsbranschen. Enheten utgör en komplett kontrollösning, med ett brett utbud av integrerade tekniska egenskaper, skräddarsydda för kontroller av personuppgifter och identifiering.
Handdatorn är utrustad med flera integrerade scannerteknologier, som t ex en 2D-streckkodsläsare, smartcard-läsare och RFID-scanner för kontaktfria kort, samt en MRZ-scanner för avläsning av pass.
Enheten är även utrustad med en kraftfull 7:e generations Intel Core i5-processor, har en batteritid på 8 timmar (alternativt 18 timmar) och en hot swap-funktion som möjliggör batteribyte under pågående drift. Designen är baserad på Panasonics standarder för tålighet, med en IP65-certifiering för sin förmåga att stå emot damm och väta. Den är även stöttålig och klarar av ett fall på upp till 1,5 meter.

Comments are closed.