Robust Android-handdator

Från Panasonic kommer en uppgraderad version av handdatorn Toughbook FZ-N1. Den nya enheten är robustare och har högre prestanda, utökad batteritid, bättre integrerad kommunikationsteknologi och en skarpare 4,7-tums skärm än föregångaren.

FZ-N1 är utrustad med Qualcomms senaste okta-core-processor, 3 GB minne och 32 GB integrerat lagringsutrymme, som kan utökas med ett SDXC-kort. Enheten baseras på Android 8.1 Oreo, som är uppgraderingsbart till Android 9 Pie. Dessutom har batteritiden förlängts från 8 till 12 timmar, med möjlighet till batteribyte under drift.
FZ-N1 är slitstarkare än föregångaren, uppfyller militärstandarden 810G och klarar av ett fall från upp till 2,1 m. Enheten kan användas i temperaturer från -20 till +50 °C.
Handdatorn kommer i två olika varianter – en WiFi-version för användning i t ex lagerutrymmen och andra arbetsplatser med begränsade ytor och en 4G+WiFi-version för medarbetare på resande fot. FZ-N1 väger endast 274 gram, har tre inbyggda mikrofoner och två framåtvända högtalare, som är specialbyggda för att kunna användas problemfritt även i bullriga miljöer.
WiFi-versionen av Toughbook FZ-N1 finns tillgänglig från november 2018 och WiFi/4G-versionen från januari 2019.

Comments are closed.