Richardson RFPD global distributör för Analog Devices

Analogt Devices och Richardson RFPD har ingått ett globalt distributionsavtal för att ge utvidgat stöd  av konstruktion av RF-system med höga prestanda. Avtalet omfattar samtliga Analog Devices kretsar för radiofrekvens (RF) och analoga, analog-digitala och digitala kretsar för signalbehandling.

Alex Glass, ADIs vice vd, Worldwide Channel Sales uttrycker sig positivt om avtalet med Richardson RFPD och konstaterar:
– Richardsons högkvalificerade personal för RF- och mikrovågsrelaterade sälj- och teknikstöd kommer kunderna till del genom ett globalt nät med 47 kontor och sju lager.
Analog Devices integrerade RF-kretsar och signalbehandlingsteknik finns från nu att tillgå genom Richardson RFPDs filialer i Nord- och Sydamerika och under första halvåret 2012 även från Richardson RFPDs filialer i Europa, Mellanöstern, Kina, Asien och Stillahavsområdet samt Japan.
ADI levererar dataomvandlare, förstärkare, mikroelektromekaniska komponenter, digitala signalprocessorer och krafthanteringskretsar samt en uppsättning integrerade RF-kretsar för hela RF-signalkedjan.
Kretsarna omfattar allt från funktionsblock för PLL, RF-blandare och RF-effektdetektorer till helintegrerade sändtagare med kort räckvidd på ett enda chip. De tekniska lösningarna utgör tillsammans en komplett konstruktion och spelar en avgörande roll vid omvandling, konditionering och behandling av verkliga fenomen i en lång rad tillämpningar.

 

Comments are closed.