RFM utser Induo till strategisk partner

Induo är en svensk distributör av produkter och tjänster för trådlös kommunikation. De har utsetts till ny distributör och strategisk partner för RF monolithics, RFM, på den svenska marknaden.

– RFMs avtal med Induo bygger på en ambition till ett långsiktigt samarbete mellan företagen. Vi har övertygelsen att Induo kan vidareutveckla försäljningen av RFMs produkter på den svenska marknaden” säger Richard Carter, Director of European Sales på RFM.
– För Induos kunder innebär detta ett bredare utbud av produkter, moduler och komponenter för trådlös kommunikation” säger Mikael Flodström, försäljningschef på Induo.
RF Monolithics grundades 1979 och tillverkar komponenter och moduler för trådlös kommunikation, med tekniker som MESH, WLAN, ZigBee och Bluetooth. Företaget är beläget i Dallas, USA, och omsätter omkring 450 miljoner SEK. Det är noterat på NASDAQ (RFMI) och har omkring 250 anställda.
Induo grundades 2008 av Björn Moberg, som med Mikael Flodström, Ulf Seimer och Peter Holm tillsammans har över 35 års arbetserfarenhet av den trådlösa branschen.
Induo är generalagent för Satel och svensk representant för Maestro Wireless, Conel, RFM och Zadako.

Comments are closed.