Redaktionsbrev nr 5 2011

Danderyd april 2011

Det är snart påsk, vintern har bytts i sommar (nästan) och elektronikbranschen fortsätter att utvecklas positivt. Dessutom är det dags att fundera på innehållet i Elektronik i Norden nr 5. Som vanligt har vi två specialområden, plus embedded och radioteknik.
Embeddedsystem är något som vi skriver om i varje nummer av Elektronik i Norden, men i nästa nummer tar vi i ordentligt med att dessutom ha ett helt tema i ämnet. Det kommer att handla om allt från övergången från komponenter till färdiga system till kortstandarder och operativsystem. Det blir bland annat en hel del om "skräddarsydda halvfabrikat". Kontakta mig på +46 8 715 72 19 eller gote@elinor.se om du vill diskutera ämnet eller bidra med egna artiklar.
El-motordrivning, batterier, laddning är några områden som täcks in i området fordonselektronik, liksom instrumentering, ”infotainment” och instrumentering. Vi skall heller inte glömma programvaran, som blir alltmer omfattande i våra fordon. Vänd dig gärna med tips eller artiklar till Gunnar Lilliesköld som nu arbetar med temasektionen Fordonselektronik. Han nås på +46 8 622 55 11 eller gunnar@elinor.se.
Vi har som vanligt fasta temasektioner som behandlar Radioteknik och Embeddedteknik. Kontakta Gunnar Lilliesköld på +46 8 622 55 11 eller gunnar@elinor.se om du vill diskutera radioteknik, eller mig på +46 8 715 72 19 eller gote@elinor.se om du vill diskutera embeddedteknik.

Med vänlig hälsning

Göte Fagerfjäll
gote@elinor.se

Information från annonsavdelningen

Det finns fortfarande möjlighet att synas med en annons i nummer 5.

Om några dagar börjar produktionen av nästa utgåva där fokuset är extra starkt på Fordonselektronik och Embeddedsystem. Vill du synas i något av dessa temablock måste du höra av dig direkt, tänk på att din annons syns hos över 25 000 mottagare. Av gruppen som arbetar speciellt med Industrielektronik och Tele- och datakom har 49 % intresse av och arbetar med Embedded. 39 % av dessa två läsargrupper arbetar med Fordonselektronik.

Hör av dig till din annonskontakt i dag för att få veta mer eller boka.

Hälsningar
Tommy Jägermo
tommy@elinor.se
+46 8 540 865 12

Kim Edenbro
kim@elinor.se
+46 8 511 766 55

Fakta:
EiN nr 05, utgivning 20/5, annonsmaterial 2/5

Comments are closed.