Prisoptimerad VNA för E-bandet

Anritsu Company introducerar ett tillägg för E-bandet för sin vektor-nätverksanalysator (VNA) i serien ShockLine MS46500B med 2 eller 4 portar.

Denna option installerad i MS46500B-serien syftar till att ge sänkta produktionskostnader och effektivare prestandamätningar vid tillverkning av högfrekventa passiva komponenter såsom antenner för när- och fjärrfält, filter och duplexrar. Det gäller inte bara millimetervågskomponenter för 5G utan även för fordon i form av förarstöd/anti-kollisionsradar.
Förutom möjligheten till E-bandsfrekvenser, 55 – 92 GHz, introducerar Anritsu även optioner för 20 GHz och 40 GHz till sin ShockLine-serie. Med dessa alternativ kan MS46500B VNA utföra de mätningar av S-parametrar och mätningar i tidsdomän på mikrovåg.
Med optionen för 20 GHz och 40 GHz tillkommer funktioner som effektstyrning, LRL / LRM-kalibrering och andra funktioner som tidigare inte fanns i ShockLine mikrovågs-VNA.
ShockLine MS46500B-serien har ett typiskt dynamiskt omfång på 120 dB till 40 GHz. Instrumentet kan helt fjärrprogrammeras och ryms i en 3U hög rackmonterbar låda.
2-ports MS46522B och 4-portars MS46524B VNAer använder samma programvara, kommandosyntax, drivrutiner och programmeringsmiljöer som de andra ShockLine-instrumenten. Därför kan programkod, skriven för ShockLine familjen återanvändas för E-bandet och på millimetervågor med liten eller ingen förändring.
ShockLine programvara ger också ett grafiskt användargränssnitt (GUI) för manuella testmiljöer. Enheten kan hanteras från en ansluten pekskärm.
 ShockLine MS46500B VNA serien har ett dynamiskt omfång på 140 dB vid 2 GHz och typiskt mer än  120 dB upp till 40 GHz. LAN- eller USB-gränssnitt passar olika testmiljöer.

 

Comments are closed.